Tavoitteeni

Politiikassa tavoitteeni on edistää suomalaisten hyvinvointia sekä osaavaa, oikeudenmukaista ja turvallista yhteiskuntaa - unohtamatta sujuvaa liikennettä, jota ilman ei ole työtä ja hyvinvointiakaan.


Suomalaisten hyvinvointi. Ei eläkeköyhyydelle. Vanhustenhoito kuntoon. Perusterveydenhuoltoon resursseja, sotessa huomio terveyden edistämiseen ja ennaltaehkäisyyn. Sisäilmasairaille oma diagnoosi ja asianmukainen tuki.

Laadukas koulutus. Päivähoidon, koulujen ja koulutusjärjestelmän pitää säilyä laadukkaana. Päähuomio oppimiseen ja osaamiseen. Stop syrjäytymiselle ja kiusaamiselle; riittävä panostus erityisopetukseen ja tukitoimiin.

Sujuva liikenne. Autoilu edullisemmaksi: autoveroon ja polttoaineveroon kevennyksiä. Liikenteen verotukseen tiekartta. Liikenteen veroista palautettava enemmän perusväylänpitoon - stop liikenneverkon rapautumiselle.

Turvallinen arki. Turvallisuudesta vastaavien viranomaisten toiminnan edellytykset kuntoon. Ei maahanmuuttoa, joka muodostaa riskin suomalaisten turvallisuudelle.